Tetovaže su prava umjetnost oslikavanja kože koja je nastala prije nekoliko tisuća godina, u različitim zemlja i kulturama. Brojne civilizacije su tetovirale svoje tijelo te je tetovaža predstavljala tradiciju, pripadnost klanu i poseban način ukrašavanja tijela. Iako su tetovaže tisućama godina način ukrašavanja kože, do prije nekoliko godina tetoviranje je predstavljalo tabu temu te su tetovaže bile promatrane kao nešto “zabranjeno”. Osobe s tetovažama na vidljivom mjestu su privlačile pažnju te su stvaranje brojne predrasude od strane osoba koje nemaju tetovažu.

YouTube video

U zadnjih nekoliko godina tetovaže su postale pravi modni trend te su poželjan modni detalj, kako kod muškaraca tako i kod žena, neovisno o životnoj dobi u kojoj se nalaze.

Kako bi naša tetovaža zadržala lijep izgled, te žive, izražene boje, održavanje tetovaže je izrazito važno. Na tržištu je dostupna prva profesionalna krema za njegu tetovaže, Tatto Nano Shock, koja će vratiti intenzivnu boju vašoj tetovaži, nahraniti vašu kožu te ju zaštiti od štetnih UVA i UVB zraka.

Članci u istoj kategoriji: