Poklon za poslovnu promociju često se poklanjaju prilikom važnih sastanaka, no prava „sezona“ poklona za promociju svakako je božićni i novogodišnji period, gdje se pokloni za promociju razmjenjuju kao zahvala za još jednu godinu dobre suradnje među partnerima, ali i u znak dobre volje u nadi za dobrom suradnjom u budućnosti.

S jedne strane, pokloni za promociju ne bi trebali tvrtku novčano opteretiti u velikoj mjeri, no s druge strane pokloni koji izlaze iz okvira uobičajenih poklona itekako dobro mogu djelovati u svrhu poslovne promocije. A to se na kraju može dobro odraziti i na sam posao.

S klasikom se ne može pogriješiti

Sitni pokloni za promociju uvijek bi se trebali moći pronaći nadohvat ruke. Mali privjesak za ključeve s logom tvrtke, kvalitetna kemijska olovka ili upaljač s logom ili nazivom tiskanim na strani mogu biti odlični pokloni za promociju. Tim više što se radi o predmetima koje često gubimo a iznimno su bitni u svakodnevnom životu.

YouTube video

Poklonite personalizirani poklon i stvorite tople uspomene. Svake godine iste brige, što pokloniti dragim ljudima, a da pritom budemo originalni, postignemo efekt iznenađenja. Čitajte više …

Članci u istoj kategoriji: