Drvene guralice

Kao i svake druge evo tako i ove godine su veliki hit među mladim i razigranim zasigurno drvene guralice. Ta bicikla, koja praktično nisu bicikla, djeci nude mogućnost da razviju sposobnost koordinacije i lovljenja ravnoteže bez opasnosti, da bi pali i povrijedili se. Guralice, kao što i samo ime kaže, nemaju pedala, pogone ga djeca sa svojim nogama. Tako je lovljenje ravnoteže jednostavno, a isto tako je i brzina ovisna samo od pogona dječjih nogu. I upravljanje je jednostavno i djetetu nudi mogućnost jednostavne kontrole nad guralicom.

poganjaci_4

Kad je moje dijete primjerno za guralice?

Drvene i metalne guralice su primjerni za djecu nad 20 mjeseci starosti. Ovisi i od razvoja djeteta, tamo oko druge godine će vaš mališan biti više nego primjeran za upotrebu poganjača. Vidjet će te, da će vaše dijete brzo zavoljeti poganjač, osim toga će osvojiti i spretnosti sa biciklom te koordinacije.
poganjaci_3

Vrste guralica / poganjača

Na tržištu postoji mnogo vrsta guralica. Dijele se na metalne, plastične i drvene. Jako popularni i moderni su drveni poganjači ili guralice, koji su i jako laki, njihova teža iznosi između tri i pet kilograma. U slučaju, da se tijekom šetnje vaše dijete umori, zahvaljujući maloj teži, možete ga jednostavno pospremiti ispod ramena i odnijeti kući. Drvene guralice ne zahtijevaju nikakvog dodatnog uzdržavanja.poganjaci_2

Paziti morate samo na to, da ga ne pustite na kiši, jer to mu ne bi baš mnogo koristilo. Isto kao i prava bicikla imaju i guralice mogućnost podešavanja visine sjedala i krmila, što znači, da može bicikl rasti zajedno sa vašim mališanom, zbog toga nije potrebno svake godine kupovati novu guralicu.

Članci u istoj kategoriji: