Hubelino je jedan od vodećih njemačkih proizvođača dječjih igračaka. Glavna tvornica nalazi se u gradu Erkelenzu. Sve njihove igračke prošle su razna testiranja od nekoliko neovisnih tvrtki i udovoljavaju svim sigurnosnim standardima. Rade se od najkvalitetnije ABS plastike koja ne ispušta nikakve štetne tvari za djecu. Također, o kvaliteti njihovih proizvoda govori i činjenica da se mogu prati i u perilici posuđa na temperaturama do 40 ˚C. Najpoznatiji su po raznim setovima plastičnih kocki koje su kompatibilne sa popularnim LEGO kockicama. Na taj način se kupnjom njihovih setova kocki mogu proširiti postojeći setovi LEGO kockica.

Hubelino

Njihova ponuda igračaka može se podijeliti u 4 kategorije: staze za pikule, kocke za slaganje, setovi za učenje i puzzle.

Staze za pikule

Hubelino-igračke

Svojim stazama za pikule ova tvrtka je postala poznata u svijetu. U ponudi imaju više različitih setova koji se razlikuju po broju dijelova. Najmanji set ima 22 dijela, a onaj najveći čak 200 dijelova. Pod tim dijelovima misli se na razne skretnice, kocke i slično. Pomoću tih dijelova djeca mogu sastaviti više različitih staza po kojima onda puštaju pikule. Ta mogućnost samostalnog odabira kako će staza izgledati itekako potiče kreativnost kod djece. Isto tako, takav tip igračaka im dugo okupira pažnju jer svaki put mogu stazu sastaviti na drugačiji način. Ukoliko taj set proširimo sa raznim drugim elementima iz nekog LEGO seta, dobivamo još veću funkcionalnost i još više različitih mogučnosti slaganja.

Osim samog seta, moguće je i preuzeti aplikaciju za mobitel koja sadrži razne predloške za staze i moguće načine sastavljanja.

Kocke za slaganje

Hubelino kocke koja ova tvrka ima u ponudi odlična su investicija iz razloga što imaju više primjena. Djeca se s njima mogu samostalno igrati, ali isto tako ih mogu povezati i sa drugim setovima, poput staza za pikule, ali i sa setovima LEGO kockica.

Setovi za učenje

YouTube video

U ovoj kategoriji možemo pronaći razne setove koji služe kako bi pomoću njih djeca učila razne stvari, od slova, brojeva, matematičkih operacija i ostalog. Ukoliko djeca u početku nisu zainteresirana za edukativni dio koji ti setovi pružaju, mogu ih koristiti kao obične kocke za igranje.

Puzzle

Puzzle koje možemo naći u ponudi ove tvrke su napravljene na kockama. Dijete pomicanjem kocki mora složiti određenu sliku. Obično na svakoj strani kocke se nalazi jedan dio slike pa sa kupovinom takvog seta imamo 6 različitih slika, po jednu na svakoj strani kocke.

Članci u istoj kategoriji: