Proizvođači igračaka sa sjedištem u Njemačkoj oduvijek su sinonim za kvalitetu. Isto vrijedi i za Hubelino. Ovaj proizvođač igračaka se specijalizirao za razne vrste kocki. Budući da kocke spadaju u jedan od osnovnih elemenata igračaka i u igračke uz koje je odrastalo jako mnogo djece, ne čudi što su Hubelino kocke i razni dodatni kompleti među najprodavanijim proizvodima u našoj web trgovini. Predstavljaju odličan poklon, bilo da razmišljate o poklonu za svoju djecu za rođendan, Božić ili neku drugu prigodu.

Prednosti Hubelino kocki
Hubelino kocke su kompatibilne s Lego Duplo kockama

Prednosti Hubelino kocki

Iako danas kao roditelj imate nebrojeno mnogo izbora za kupnju kada su u pitanju kocke, Hubelino se ipak ističe u puno stvari zbog kojeg su one ipak najbolji izbor za kupnju. A ono što ćete sigurno dobiti ako se odlučite u našoj trgovini kupiti Hubelino kocke:

  • Izrađene su od izuzetno kvalitetne ABS plastike koja tijekom igre ne ispušta nikakve štetne tvari, a također ne ispušta nikakve neugodne mirise. To se ne bi moglo reći za kocke nekih nepoznatih tvrtki koje na tržište izbacuju vrlo jeftine kocke upitne kvalitete. A kada su u pitanju vaša djeca, sigurnost vam je svakako na prvom mjestu.
  • Sve Hubelino kocke su u potpunosti kompatibilne s popularnim Lego Duplo kockama. Ako već kod kuće imate Lego Duplo kocke, onda će vam Hubelino kocke biti odličan dodatak te ćete pomoću njih moći složiti još veće kreacije.

Kompleti Hubelino kocki

U našoj ponudi možete pronaći dva različita kompleta Hubelino kocki koji se razlikuju po broju uključenih dijelova, odnosno imaju ukupno 102 ili 105 dijelova. Riječ je o dva potpuno drugačija kompleta kocki. U kompletu koji sadrži 102 dijela dominiraju one manje kocke, veličine 2×2 i njih ima čak 54 komada. Osim njih, tu je još 25 kocki veličine 3×2, 18 kocki veličine 4×2, dvije kocke veličine 6×2, jedna kocka veličine 1×2 te dvije osnovne ploče na koje možete slagati te kocke. 

Hubelino kocke i staze za pikule su odličan izbor
Hubelino kocke – staza za pikule

U kompletu od 105 dijelova nalazi se nešto drugačiji raspored kocki, a također se nalaze i neke kocke kojih nema u kompletu od 102 dijela. A ujedno se u njemu dobiva i 5 pikula. Pikule i kocke se odlično slažu. Pomoću kocki možete složiti razne zanimljive staze po kojima kasnije možete kotrljati pikule. Upravo kocke i pikule čine jedan poseban dio asortimana Hubelina koji su dostupni u brojnim različitim kompletima. 

Kompleti staza za pikule

Osim kompleta kocki, Hubelino je vrlo poznat po svojim kompletima staza za pikule. Ovi kompleti su izrazito popularni i djeca ih naprosto obožavaju. Upravo zbog toga, u našoj web trgovini pronaći ćete vrlo veliki asortiman različith kompleta koji se razlikuju po broju uključenih dijelova, koji će vam omogućiti da složite veće ili manje staze po kojima onda možete kotrljati pikule.

YouTube video

Najveći paket koji nudimo i koji će vam osigurati sate i sate zabave je onaj od čak 128 dijelova. Osim 4 pikule, dobit ćete brojne različite kocke posebno prilagođene za kotrljanje pikula. Tako ćete dobiti nekoliko kocki pomoću kojih ćete moći stvarati zavoje, one pomoću kojih ćete moći napraviti duge ili kratke staze, razne vrste rampi i slično. A baš zbog tog velikog broja dijelova, kreativnost će ovdje doći do izražaja jer postoje razni načini kako možete sami složiti svoju stazu.

Osim toga velikog kompleta, možete odabrati i brojne manje komplete, s nešto manje dijelova. Tako su vam na raspolaganju kompleti od 22, 30, 41, 43 i više dijelova. Naravno, ne sadrže svi setovi iste oblike kocki pa uz dva seta koji imaju sličan broj dijelova možete sastaviti potpuno drugačije staze. A za one koji žele napraviti još zanimljivije staze, uvijek postoji opcija kombiniranja. Naime, kupnjom više manjih kompleta možete ih kombinirati i na taj način kreirati još veće i zanimljivije staze. Također možete kupiti i dodatni komplet koji sadrži 12 pikula.

Ako vaša djeca jako brzo odustanu od neke igračke, odvažite se i kupite im nekoliko kompleta iz naše ponude. To će im omogućiti jako puno zabave koja će trajati i trajati. I svaki put kada izvade dijelove iz kutije, imat će mogućnost stvoriti nešto novo. 

Potaknite kreativnost kod djece

Tražite li igračke za djecu koje će im istovremeno biti zanimljive, ali ih i poticati na kreativnost, Hubelino kocke i Hubelino staze za pikule su odličan izbor. Brojni različiti oblici, dodaci i sve ostalo što ćete dobiti kupnjom nekog od kompleta, osiguravaju puno sati zabave za vašu djecu, a ujedno će ih poticati na kreativnost jer će svaki put moći stvoriti nešto novo i zanimljivo. 

Kompleti staza za pikule
Hubelino staze za pikule

Kada svemu  tome dodate i vrhunsku kvalitetu ovih igračaka, Hubelino se jednostavno nameće kao logičan odabir. Kupnjom nekog od ovih kompleta, djeci ćete pokloniti odličnu igračku s kojom će od samog početka moći puno toga stvoriti. A kasnije ćete im kupnjom dodatnih kompleta omogućiti daljnje stvaranje još većih i zanimljivih kreacija. Zato izaberite već danas jedan od ponuđenih kompleta Hubelino kocki ili staza za pikule u našoj web trgovini. Djeca će vam biti zahvalna.

Članci u istoj kategoriji: