Vožnja automobilom u nepoznatim krajevima nekada je predstavljala pravu muku, no danas Sygic nudi navigaciju na vašem smartphoneu ili tabletu, te možete stići do odredišta gdje god ono bilo bez puno muke. Navigacija na mobitelima u zadnjih nekoliko godina postaje sve korisnija i korisnija, a Sygic Android sustav jedan je od najpouzdanijih i najkvalitetnijih GPS sustava na tržištu. Važno je napomenuti da ova aplikacija osim samog sustava navođenja nudi i neke ekstra funkcije o kojima više možete pročitati u nastavku teksta.

O Sygic kompaniji

Sygic je Slovačka kompanija koja se od 2004. godine kada je nastala bavi izradom GPS navigacija za automobile. Prvenstveno su se bavili izradom GPS-a za automobile, no danas Sygic Android GPS navigacija nudi mogućnost navigacije na vašim mobitelima ili tabletima. Kompanija je postala prva koja omogućuje navigaciju na iPhone uređajima, te druga koja omogućuje na Android uređajima, a prelazak granice od više od 100 milijuna preuzimanja 2015. godine je jasan znak da je Sygic ozbiljna kompanija. Danas Sygic kompanija nudi jedne od najboljih karti na tržištu.

Kako funkcionira Sygic Android?

Kao i svaka aplikacija za GPS, Sygic Android na vašem mobitelu ili tabletu radi pomoću GPS-a, te koristi ekran i zvučne signale kako bi vam ponudio informacije o vašem putovanju. Uz točnu putanju puta, Sygic nudi i neke obavijesti, poput recimo upozorenja blizu policijskog radara ili kamere, sugestija s cijenom benzina i slično. Trenutno je dostupno više od 200 mapa država, te preko 30 jezika za zvučne upute. Uz 2D i 3D navigaciju pomoću Sygic aplikacije teško ćete fulati vaše odredište.

YouTube video

Zanimljiva je “real-time” funkcija ove aplikacije koja pomoću informacija prikupljenih od preko 400 milijuna vozača i osvježavanja svakih dvije minute daje podatke o tome kakvo je stanje na cestama, gdje su gužve i slično.

GPS aplikacije na mobitelima postaju sve popularnije, a Sygic Android zasigurno je jedna od njih. Osim klasičnih funkcija koje nude mobilne aplikacije, ova daje i mogućnost upozorenja na mjesta gdje su policijski radari ili kamere koje kontroliraju brzinu, a uz to nudi i real-time funkciju koja nam pomaže da izbjegnemo gužve na cestama.

Izgubljene slike iz telefona su još uvijek negdje pohranjene, iako ih mi više ne vidimo. Prečitajte i članak o tome, kako se jih može vratiti.

Članci u istoj kategoriji: