Kada govorimo o zimskom dijelu godišnjeg odmora, najveći je dio onih koji ga koriste za odlazak na skijanje, no postoje i druge opcije kao što su toplice u Sloveniji. Slovenija je, naime, na vrhu ljestvice zemalja s velikim brojem termalnih izvora koji se iskorištavaju za otvaranje toplica. Osim toga, Slovenija ima predivan krajolik zbog čega je vrlo atraktivna velikom broju korisnika koji ih iz godine u godinu sve više posjećuju i uživaju. 

Toplice su jednako prilagođene i odraslima i djeci zbog čega se brojne obitelji odlučuju upravo za njih. Velik broj ponuda kao što su otvoreni i zatvoreni bazeni, animatori za djecu i aktivnosti prilagođene njima samo su dodatan razlog zbog kojega bi svi sebi, a i svojim najmlađima trebali omogućiti ovakav odmor. Ono što je važno naglasiti je da velik broj ovakvih mjesta nerijetko ima i promotivne ponude u kojima primjerice za rezervaciju od 6 noćenja, korisnicima daruju jednu noć gratis što svakako valja iskoristiti.

YouTube video
Thermana Laško za cjelu obitelj.

Ponuda u toplicama za svakoga

Toplice u Sloveniji imaju vrlo raznovrsnu ponudu koja će zadovoljiti čak i najzahtjevnije korisnike. Neke od najatraktivnijih aktivnosti u kojima korisnici mogu uživati su:

  • Bazeni s termalnom vodom
  • Saune
  • Masaže
  • Ljekovito blato
  • Slane sobe
  • Detox programi
toplice za vrijeme praznika
Toplice za vrijeme školskih praznika.

Sve navedene aktivnosti i još više, otkrit ćete odlučite li svoj odmor provesti u Thermani Laško, koja uz sve navedeno nudi i neke posebne pogodnosti i usluge.

Pročitajte više na https://zdraviodmor.hr/toplice-su-popularna-zimska-destinacija/

Članci u istoj kategoriji: