Zašto djeca vole čovječe ne ljuti se?

Poseban čar ovoj društvenoj igri daje mogućnost igranja za igrače svake dobi, pa tako oni najmlađi mogu igrati i protiv svojih djedova i baka i pobijediti ih, što djeci stvara posebnu radost. Čovječe ne ljuti se igra je za koju nije potrebno posebno znanje, jer ima prilično jednostavna pravila: svaki igrač ima 4 figurice s kojima mora prvi stići do cilja.

Iako na prvi pogled ploča i figurice djeluju pomalo obično to je samo varka. Ova društvena igra za sve uzraste je sve samo ne dosadna.  U borbi protiv ostalih igrača dozvoljeno je rušenje suparničkih figurica što će izazvati salve smijeha, izljeve ljutnje, a ponekad čak i koju suzu…

YouTube video

Jednostavna društvena igra sa stilom

Zbog čega to se nije samo obična igra s pločom? Zbog toga što izaziva mnogo emocija tijekom igre što otkriva i sam naziv igre. Ova društvena igra izgrađena je na jednostavnim temeljima. Prilikom kupnje igre dobiva se kartonska ili drvena igraća ploča s označenim poljima, 16 figurica za igrače (svakom igraču ide po 4 figurice) i dvije kockice za bacanje. Pravila su vrlo jednostavna. Svaki igrač odabere 4 figurice iste boje (crvene, plave, zelene i žute). Cilj igre je da igrač sve svoje figurice dovede do svoje “kućice”.

Članci u istoj kategoriji: