Najmlađa djeca žele biti kao starija, a to je posebno izraženo ako imaju starijeg brata ili sestru. Kako biste im pružili zadovoljstvo vožnje i potakli ih na razvijanje nogu, veoma dobar poklon su guralice. Dječji bicikli koriste se tek kod starije generacije, a guralice će biti odličan i siguran dodatak za najmlađe. One su najčešće plastične i na četiri ili tri kotača, te će omogućiti vašem djetetu da od malih nogu savladava vožnju i krene shvaćati kako fizika funkcionira.

Dječji bicikli

Kacige za djecu i ostali dodatci za bicikl

Obavezan dodatak su kacige za djecu. Neovisno o dobi djeteta i vrsti bicikla koji ono vozi, dječje kacige štite ga u slučaju pada. Pad s bicikle može biti veoma neugodan, te može prouzročiti ozbiljne ozljede. Kacige za djecu će ga zaštititi, a osim toga djeca ih vole. Dolaze u raznim bojama i sa zanimljivim dizajnima, te će postati dječji omiljeni predmet, koji neće htjeti skidati čak i kada ne voze bicikl. Prilikom kupnje kacige za djecu nemojte štedjeti, jer nema smisla ako je ona samo modni dodatak. Osim kacige, vašeg mališana možete zaštititi i nekim drugim stvarima, poput štitnika za koljena i laktove.

YouTube video

Kacige za djecu su obavezan dodatak, ali da bi vožnja bicikle bila sigurna i što bolje iskustvo, možete se odlučiti na neke druge dodatke. Bicikli, kacige za djecu i ostala dodatna oprema može se pronaći u web trgovini Kakadu. Jednostavno odaberite sve artikle koje želite naručiti i posjetite njihovu trgovinu, te će nakon narudžbe paket biti isporučen na vašu kućnu adresu u veoma kratkom roku.

Članci u istoj kategoriji: