Vjerojatno ste već čuli za serum za rast trepavica, a možda ste ga i isprobali. Svi mi želimo imati duge i lijepe trepavice, no jeste li se ikada upitali zašto ih uopće imamo? Jesu li one samo modni dodatak koji mi pokušavamo uljepšati uz serum za rast trepavica ili postoji neki drugi razlog zbog kojeg one krase naše oči?

Trepavice su zapravo senzori

Prvi su ljudi imali mnoštvo dlaka po tijelu, a na našem su licu na kraju ostale samo obrve i trepavice. Trepavice ljudima služe na isti način kao što mački služe brkovi. Oni su naši senzori koji upozoravaju oko da mu se približava nešto što može potencijalno biti opasno te navode kapak na zatvaranje te tako štite oko. Trepavice nas ujedno štite od raznih čestica u zraku koje bi nam inače smetale te ne bismo mogli vidjeti ili bismo bili jako skloni infekcijama i ozljedama oka. One su naš obrambeni mehanizam, a ujedno svakoj osobi daju poseban izgled. Ujedno, jeste li znali da trepavice nikada ne mogu postati sijede?

Napravite vaše trepavice snažne

YouTube video

Moderna je kozmetička medicina pronašla način na koji možemo naše trepavice učiniti još većima i snažnijima te na taj način pogodujemo zdravlju naših očiju, a ujedno si i poboljšavamo izgled. Taj način jest serum za rast trepavica. Najbolja je vijest što serum za rast trepavica djeluje na prirodan način da ojača i poveća trepavice, a kada su one kakve ih želite proces nije reverzibilan.
Ako dovoljno dugo koristite serum za rast trepavica i nakon toga prestanete, vaše trepavice neće jednostavno nestati nego ćete stalno imati predivne i zdrave trepavice o kojima ste prije mogli samo sanjati. Osim što ćete izgledati predivno, serum za rast trepavica će vaše trepavice učiniti zdravima te će one bolje moći štiti vaše oko od raznih čestica u zraku, od sunčeve svjetlosti i infekcije. Serum za rast trepavica postat će vaš najbolji saveznik i zaštitnik vašeg oka, a ujedno i izvor ljepote vaših trepavica.

Članci u istoj kategoriji: