Nedostatak prostora u domovima mnogima zadaje glavobolje. Čak i oni koji imaju stanove ili kuće veće kvadrature, često zbog raznih komada namještaja kasnije imaju problema sa smještajem drugih potrebnih stvari. Danas se na tržištu zato mogu pronaći brojni inovativni komadi namještaja, koji se mogu sklapati i razvlačiti na razne načine, kako biste dobili upravo taj željeni dodatni prostor.

Kreveti, koji su sastavni dio svakog doma, mogu zauzimati taj dragocjeni prostor te su zato kreveti na razvlačenje danas sve češći odabir mnogih.

Različiti načini razvlačenja

Kreveti na razvlačenje vam omogućavaju da ih po potrebi razvučete ili sklopite kada vam nisu potrebni. To je odlična opcija za one kojima treba dodatnog prostora, a primjerice, žele imati krevet u dnevnom boravku. Takvi kreveti na razvlačenje se po noći mogu razvući i koristiti kako klasični kreveti za spavanje. A tijekom dana se sklapaju te imate klasični komad namještaja prilagođen za sjedenje.

Postoji više različitih vrsta razvlačenja i sklapanja takvih kreveta. Obično je riječ o pomicanju naslona i dijela za sjedenje na različite načine, kako biste u konačnici dobili veliku površinu za spavanje. Mehanizmi koji to omogućavaju su različiti. Stoga pri kupovini dobro provjerite kako se vrši sklapanje i razvlačenje da kasnije ne biste imali problema s time kada takav krevet smjestite u svoj dom.

Kupovina u trgovinama i izrada po mjeri

Kreveti na razvlačenje danas su dostupni za kupovinu u većini trgovina s namještajem. Dostupni u mnoštvu različitih modela, kao i s raznih mehanizmima razvlačenja. No, ponekad imate točnu zamisao kakav krevet na razvlačenje želite, a često je riječ i o nekim neubičajenim dimenzijama pa takav model ne možete pronaći u trgovinama. Ali, postoji i rješenje za taj problem. Tada se možete obratiti nekoj tvrtci koja izrađuje namještaj po mjeri. Njima možete točno objasniti kakav krevet na razvlačenje vam je potreban, kojih dimenzija te od kojih materijala da bude izrađen.

YouTube video

Prije same izrade, tvrtka će vam ispostaviti ponudu s konačnom cijenom gotovog proizvoda. Ako ste zadovoljni, tvrtka će vam u relativno kratko vrijeme izraditi upravo takav željeni krevet na razvlačenje. Sa svim tim mogućnostima, kreveti na razvlačenje su danas lako dostupni i svatko može u svoj dom smjestiti upravo onakve kakvi mu najviše odgovaraju.

Znate da vrtne garniture iza sebe skrivaju mnogo toga, od stola i stolica do dvosjeda, trosjeda, fotelja i taburea. Više o njima ako slijedite linku.

Članci u istoj kategoriji: