Uz skijanje, snowboard je svakako nešto što privlači sve veći broj ljudi. Iako na prvi pogled izgleda slično skijanju, ipak je dosta različito i čak i skijašima s velikim skijaškim iskustvom treba određeno vrijeme da ga nauče. Upravo zbog toga, danas se u mnogim skijaškim centrima, uz školu skijanja može upisati i škola snowboarda. Vode ju instruktori koji se duže vremena bave tom skijaškom disciplinom, a uz to imaju i položene certifikate za podučavanje. Škola snowboarda može se upisati samostalno ili se možete odlučiti za neki od aranžmana koji uključuju više usluga.

Škola snowboarda u sklopu različitih aranžmana

Škola snowboarda vrlo je popularna u aranžmanima koji uključuju i smještaj. Naime, brojni polaznici odluče upisati školu snowboarda koja traje nekoliko dana, ali ne žele dolaziti svaki dan na skijalište, već žele boraviti na skijalištu. Zato postoje aranžmani koji uključuju i smještaj. Cijene se razlikuju, ovisno o tome radi li se o smještaju u hotelu ili apartmanu. Naime, hotelski smještaj je sam po sebi skuplja opcija, ali uglavnom uključuje i prehranu, odnosno usluge doručka, polupansiona ili punog pansiona. Apartmani su jeftiniji, ali ne uključuju prehranu pa su aranžmani u kojima je uključena škola snowboarda i apartmanski smještaj ipak nešto jeftiniji.

Kompletni aranžmani s prijevozom

Uz gore navedene aranžmane, koje možete koristiti ako do odredište dođete svojim prijevozom, postoje i oni koji imaju uključen i prijevoz. Prijevoz je obično realiziran u obliku vožnje autobusom ili nekog većeg kombija, u slučaju da se radi o manjem broju ljudi. Pomoću organiziranog prijevoza ćete stići na odredište, a na isti način ćete se na kraju vratiti i kući.

Ovakve kompletne aranžmane često nude škole snowboarda za djecu, pogotovo u periodu zimskih praznika. Uglavnom je riječ o aranžmanima od oko tjedan dana. Roditelji koji djeci uplate takav aranžman su sigurni da će djeca sigurno doći do odredišta te da će za vrijeme cjelokupnog boravka biti u sigurnim rukama. Isto tako, škola snowboarda djeci, osim same poduke, osigurava i razne animatorske aktivnosti. To znači da djeci i u preostalo vrijeme kada nema poduke neće biti nimalo dosadno. A kada se vrate s ovakvog izleta, bit će zasigurno vrlo sretni i puni dojmova.

YouTube video

Članci u istoj kategoriji: