Žene su sklone tome da pridaju više pažnje detaljima i zato proces traženja kvalitetne ženske cipele može potrajati dulje od očekivanog. Mi ćemo vam pomoći i dati vam neke univerzalne savjete koje možete primijeniti u kupovini. Nakon toga, otkrit ćemo vam koje cipele postaju sve veći i veći hit te će svakako biti must-have za narednu godinu! S obzirom na to da smo svi svjesni koliko je bitno imati mogućnost online kupovine, popričat ćemo i o nekim općenitim savjetima koji su bitni pri kupovini iz udobnosti vašeg doma.

Trikovi za svaku vrstu ženske cipele

Štikle

Kad kupujemo štikle, moramo pripaziti na nekoliko stvari. S obzirom na to da je štikla prigodna za formalne prilike različitog karaktera, dobro je kupiti običnu crnu štiklu prije no što se odlučimo za nešto ekstremno. Visina pete je jako bitna – noga uvijek natiče kad je pod kutom, tako da imajte na umu realnu mogućnost kretanja.

YouTube video

Oxford cipele su uvijek in

A sada vam otkrivamo najnoviji hit ove godine – Oxford cipele za žene! Oxfordice su vrlo interesantne cipele, s obzirom na to da su dobra kombinacija ležernosti i formalnosti. Vrlo su atraktivne većini ljudi i nisu preuske pa se mogu nositi na različite načine.

Ženske cipele - Oxfordice

Kod Oxfordica je bitno naći potplatu koja je izbrazdana, ali ne mora biti jako gipka. Morate isprobati oxford cipele i uvjeriti se da vam ne opadju, s obzirom na to da je to najčešći problem s ovim modelom. 

Oxford cipele možete naći po dosta dobroj cijeni u web shopu Infashionshop.hr i s obzirom na to da su vrlo raznovrsne, one se vrlo dobro isplate.

Članci u istoj kategoriji: