Idete li na poslovno putovanje s vašim poslovnim partnerima ili ih samo nagrađujete, morate se potruditi oko toga s čime ćete ih razveseliti. Poslovni pokloni ne moraju nužno biti dosadni proizvodi s vašim logotipom, slikom ili pak sloganom tvrtke. U današnje vrijeme postoje razne prodavaonice gdje za vaše poslovne partnere možete naći inovativne, jeftine i kvalitetne poslovne poklone koji će ostati zapamćeni. U nastavku pročitajte više o tome kakve poklone odabrati, te gdje ih pronaći.

Klasični pokloni od firmi

Ukoliko imate malen budžet ili je firma tek u fazi osnivanja, te je darivanje u drugom planu, poklone možete proći dosta jeftino. Najčešći proizvodi koji se daruju su upaljači, podmetači za čaše, šalice i slični. Na svim tim proizvodima većinom je otiskan samo logo firme u prvom planu, iako je bolji način reklame neki zanimljiv natpis ili slika i logo u drugome planu, kako bi taj natpis ili slika privukli oči korisnika i samim time nakon što korisnik to pročita skrenuli mu pogled na logo.

Poslovni pokloni mogu biti inovativni

Kroz život ste barem 10 puta dobili od nekoga neki jednostavan poklon poput upaljača, kemijske ili nečeg trećeg s logotipom neke firme. Vjerujemo da vam je to dosadilo, no kako biste se osjećali kada bi vas vaša firma ili poslovni partneri darivali majicama i jaknama ili pak ručnicima? Poslovni pokloni ne moraju biti dosadni, a isto tako možete naći druge vrste inovativnih poklona. Drvena kutija s bocom vina i maslinovog ulja, prekrivena laticama ruža je jedinstven i gotovo savršen poslovni poklon koji možete darivati. Ovisno o vašem budžetu birate poklone koje smijete darivati, a isto tako s većim budžetom dolazimo do boljih poklona.

https://www.youtube.com/watch?v=mJIOze7o3Ls

Održavanje dobrih poslovnih odnosa je najbitnije u svakom poslu, te oko poslovnih poklona se u današnje vrijeme uistinu treba potruditi kako bi se impresioniralo one najzahtjevnije. Od najjednostavnijih za male poduzetnike poput upaljača i kemijska, do onih malo zahtjevnijih poput darovne drvene kutije, ideja ima puno i na vama je da sami odlučite o tome koliko ste spremni izdvojiti za poklone i što mislite darovati.

Članci u istoj kategoriji: