Dali ste mnogo puta u krizi sa prostorom i dali je baš manjak prostor glavni krivac za to, da kod vas gosti ne mogu prespavati? Dali vaše dijete želi pozvati svoga prijatelja ali ne može, jer nema gdje spavati? Mnoga domaćinstva susreću se sa ovim problemom, jer u malom stanu je teško dodati još jedan krevet, na kojem bi mogli vaši gosti prespavati. Odlično rješenje za vas je kauč krevet – komad namještaja, koji u sebi ujedinjuje tako kauč kao i krevet.


Zamislite si, da navečer jednostavno rastegnete vaš kauč i iz njega napravite dodatan ležaj, koji može riješiti vašu krizu sa prostorom. Na njemu može spavati jedna ili dvije osobe, a u jutru se krevet jednostavno složi i pretvori nazad u kauč, na kojom možete posle čitati, odmarati ili gledati televiziju. Kauč krevet je odlično rješenje za sve stanove, koji imaju problem sa manjkom prostora, i u kojim bi ponekad prenoćili dodatni gosti. Ne samo, da kauč krevet nudi dodatni ležaj, već je uz sve to još i udoban. Zasigurno niko ne voli spavati u vreći za spavanje na tvrdom tlu. Kauč krevet će se pobrinuti, da će vaši gosti noć provesti na mekom i udobnom, a u jutro će se probuditi svježi i odmoreni.
kauc_sofa_2
Još jedna između prednosti ovog predivnog dijela namještaja je to, da za sklapanje i rasklapanje nije potrebno mnogo vremena, cijeli postupak je tako jednostavan, da ga može izvesti čak i dijete. Sa kauča prvo pokupite jastuke, zatim njegovu sredinu povučete prema gore. Tako će se kauč razvući i stvoriti dodatno ležište u manje nego dva koraka.

kauc_sofa_1

Prednost kauč kreveta je i to, da je izrađen iz otpornih materijala, koji se ne unište tijekom sklapanja i rasklapanja kreveta. Važno je i to, da dimenzije sklopljenog kauča ne prelaze dimenzije vrata. To znači, da je dostava u stan jednostavna i kauča prije toga nije potrebno rastavljati i sastavljati. Kauč krevet samo kupite i odnesete u vašu dnevnu sobu, gdje će sačekati na vaše goste. Mnogi misle, da je kauč krevet zbog mehanizma za rasklapanje vrlo težak i, da ga je zbog toga teško premještati po stanu. Da, istina je, da postoje neke zastarjele verzije, koje mogu imati mnogo kilograma i mogu biti teške za premještanje. Moderne verzije su izrađene iz posebnih, lakih materijala, koji nisu mnogo teški, takav kauč krevet je jednostavan za premještanje po stanu.
kauc_sofa_3
Kauč krevet zasigurno ima mnogo prednosti, koje dođu do izražaja pogotovo u stanu sa manjkom prostora. Ako ste u dilemi i još uvijek oklijevate oko nabave ovog komada namještaja, uzmite u obzir prednosti koje vam donosi kauč krevet i vidjet će te, da je to odlično rješenje za vaše probleme sa prostorom.

Ako ste u kupnji za kreveti na razvlačenje onda pročitajte naš najnoviji članak.

Članci u istoj kategoriji: