Ne, nije u pitanju vjerenički prsten. Kupio sam prsten protiv hrkanja, iako sam bio uvjeren da je to još samo jedno u nizu rješenja na koje ću baciti novac. Kupio sam ga, stavio prema uputama kada sam pošao na spavanje i ostalo je historija. Sad sam bivši hrkač.

Hrkao sam unazad nekoliko godina. Točnije, otkako sam se prilično udebljao, pa me je podbradak počeo noću gušiti. Znao sam da ne mogu smršavjeti preko noći, pa sam odlučio ukloniti bar jednu opasnu posljedicu debljine – hrkanje.

Kako prestati hrkati i zašto sam to morao učiniti?

Bolje da prvo kažem zašto sam morao prestati hrkati:

  • Ustajao sam jako umoran i razdražljiv
  • Budio sam ukućane
  • Opala mi je koncentracija što se odrazilo na moj posao
  • Loše sam izgledao
  • Pročitao sam da hrkanje može odvesti i u smrt.

Meni je ovo bilo dovoljno da isprobam sva prirodna rješenja koja su se nudila. Čak sam otišao i korak dalje i u mojoj spavaonici se našla i maska za hrkanje. Možete li zamisliti kako je spavati s tim? Pogotovo ako nemirno spavate. Ukućani kažu da nisam hrkao otkako sam kupio tu masku, ali ne znaju da sam prestao hrkati zato što uopće nisam ni mogao zaspati s tim na glavi!

Druga ponuđena rješenja su bila ili u startu osuđena na neuspjeh ili rizična. Pod prvim rješenjima mislim na sve biljne pripravke, mijenjanje jastuka i položaja spavanja kao i vježbe disanja. Flasteri protiv hrkanja su također u ovoj grupi. Operaciju sam smatrao rizičnom i odmah sam ju prekrižio.

Zaustavi bučno hrkanje

Začepljen nos nisam imao. Nekih drugih zdravstvenih problema nisam imao. Znači, moje hrkanje je zasigurno bilo povezano isključivo s debljinom.

Na internetu sam pronašao lijek protiv hrkanja koji mi je pružio miran san tu istu večer. Nisam mogao doći sebi i vjerovao sam da sam tu večer samo imao više sreće. Međutim, dani su prolazili, a ja više uopće nisam hrkao. Svaku večer bih stavio taj mali, plastični, posebno dizajniran prsten u nozdrve i utonuo bih u okrepljujući san.

Ako nekog zanima, to čudo se zove Snore Terminator (Vodič za preživljavanje hrkanja). Zaslužan je što je moje hrkanje u snu palo u zaborav. Zahvaljujući njemu se osjećam preporođeno! Budim se odmoran, imam više energije, bolje sam raspoložen, popravilo se stanje s koncentracijom, kao i odnosi u kući. Zahvaljujući ovom rješenju, svi ukućani opet mirno spavaju.

Snore Terminator cijena

Iskreno, vrijedi svake lipe koju sam izdvojio za njega. Nije skup, jer ako se uzme u obzir sve ono što zahvaljujući njemu opet imam (spavam kao beba), platio bih ga da je i tri puta više koštao!

Moguće je da sam ja jedan od rijetkih kojem je ovaj prsten protiv hrkanja pomogao. Možda Snore Terminator ne radi baš na svakom. Ja sam samo iznio svoje iskustvo u nadi da ću vratiti bar nekom mir u spavaonicu.

Ne gubite ništa ako ga naručite jer možete puno toga dobiti. Sretno svima!

Članci u istoj kategoriji: