Kako ne biste uzalud potrošili svoj novac i bili prevareni, ali i kako biste i uštedjeli vrijeme potrebno za kupnju različite vrste obuće, stručnjaci savjetuju da se ipak odlučite za poznate i provjerene trgovine kao što je Infashionshop.hr. One često imaju i svoje fizičke trgovine. 

Osim sigurnosti, ovakav odabir omogućava vam da na jednom mjestu pronađete više vrsta obuće za sebe ili članove svoje obitelji što svakako štedi i vrijeme i živce. Također, takve trgovine nerijetko nude i popuste za kupnju više pari pa osim vremena možete uštedjeti i svoj novac.

Obratite pozornost na povrat i plaćanje

Osim navedenog, dobro je obratiti pozornost na to da trgovina online obuće koju odaberete nudi mogućnost povrata proizvoda, ukoliko vam ne odgovaraju. Nerijetko one kao jednu od dodatnih mogućnosti kojima privlače kupce nude i besplatan povrat kupljene robe ukoliko vam zbog bilo koje svoje specifikacije ne odgovaraju. 

Obuća za muškarce
Obuća za muškarce koju možete kupiti online

Isto tako, one zbog znanja da se brojni kupci boje plaćanja unaprijed kako ne bi bili prevareni, svojim kupcima nude mogućnost plaćanja proizvoda pouzećem, odnosno plaćanja proizvoda kada vam ga dostavljač donese. Ukoliko plaćate karticom, pojedine trgovine nude i mogućnost plaćanja na rate.

Promotrite obuću iz svih kutova

Kako biste lakše kupili obuću online, ne trgovine svojim kupcima vrlo često nude mogućnost pregleda iz više kuteva, a posebno popularan dodatak je pregled u 360 stupnjeva u kojem možete vidjeti apsolutno sve dijelove željene obuće, od potplata, preko šavova, do vezica i unutarnjeg uloška. 

YouTube video
Video: Kako prepoznati cipele dobre ili loše kvalitete

Mnogi zaboravljaju na ovu opciju zbog čega nerijetko ne budu zadovoljni kupljenim jer boje, oblik, vrsta i boja šava ili dužina vezica te visina obuće ne odgovara njihovim očekivanjima. 

Članci u istoj kategoriji: