Šminka je jedan od najkreativnijih načina izražavanja, kojim se svakodnevno koristi velik broj ljudi danas. Ako je i vama šminka jedan od sastavnih dijelova dana bez kojih ne možete zamisliti započinjanje dnevne rutine, onda ste sigurno svjesni kako je kvalitetna šminka brendova u koje se možete pouzdati vrlo bitna.

Makeup Revolution brend u vaš će svijet kozmetike uvesti pravu malu revoluciju kvalitetnim proizvodima koji skrivaju ponešto za svakoga – od zaljubljenika u klasiku i prirodne kombinacije, pa sve do zaljubljenika u eklektične, dramatične i upečatljive makeup opcije zbog kojih nećete proći nezapaženo. 

Kozmetika za kreativce i ljubitelje klasike

Jedan od razloga iz kojeg je ponekad teško odlučiti se za kupnju proizvoda određenog brenda kozmetike jest što većina brendova svoje police puni proizvodima koji prate trendove ili su kreirani kako bi odgovarali nekom određenom stilu. Ako ste kreativna duša i uživate u razigranom stilu, mnoštvu boja i tekstura te želite svoju kreativnost moći izraziti i kroz šminku, važno je pronaći brend koji će vam to omogućiti. 

Makeup Revolution brend u vaš će svijet kozmetike uvesti pravu malu revoluciju kvalitetnim proizvodima

Kozmetički brend Makeup Revolution na svojim policama već godinama nudi širok izbor šminke koja će pokriti sve vaše potrebe – od šarenih sjenila za oči i nezaobilaznih ruževa pa sve do njegujućih podloga i primera!

Dobra baza šminke

Prije no što krenete graditi svoj novi makeup look uz Makeup Revolution šminku, veoma je važno da postavite dobru bazu. Na kraju krajeva, bez dobrih temelja i najbolja konstrukcija će se raspasti tijekom vremena. Na sreću, Makeup Revolution ima mnoštvo proizvoda uz koje će vaša šminka izgledati besprijekorno i trajati koliko god vama to treba. Web trgovina PinkPand nudi vam njihove brojne kozmetičke proizvode.

Sjenila za oči postala su gotovo nezaobilazan dio svake kolekcije šminke.

Primeri za sjenila omogućit će vam da kreirate izglede koji će trajati cijeli dan, a korektori i baze da sakrijete sitne nepravilnosti na koži i svoju kožu zaštitite i vizualno pomladite. Uz dobre bazne proizvode, šminkanje će biti zadovoljstvo bez brige!

Boje svuda oko nas

Kod odabira kozmetike, odabir boja čini veoma važnu ulogu. Veoma je važno pogoditi dobar ton baze, koji neće vašu kožu učiniti narančastom ili joj pak dati blijed, hladan ton. A važno je pronaći i korektor koji će sakriti tamne sjene i crvenilo na vašem licu, ali je isto tako važno i pronaći onaj savršen ruž ili paletu sjenila za oči uz koje ćete moći kreirati izglede koji odgovaraju upravo vašem stilu. 

YouTube video

Makeup Revolution kozmetički proizvodi tu su da vam olakšaju potragu, jer u svojem asortimanu nude razne opcije koje će vas oduševiti. Kao pravi umjetnik, moći ćete se lako poigrati bojama na svom licu. Tražite li vrlo širok asortiman kozmetike, pogledajte ponudi PinkPanda web trgovine.

Birajte provjerene kozmetičke brendove

Jedna od najvažnijih stvari kod odabira kozmetike jest kvaliteta – ruž, highlighter ili sjenila za oči mogu izgledati prekrasno u pakiranju, no ako se ne možete pouzdati u pigmentaciju, sjaj i dugotrajnost, onda vam takav proizvod neće biti od koristi. Upravo zbog svoje kvalitete, koju potvrđuju u svim proizvodima, kozmetika Makeup Revolution postala je omiljena marka za mnoge. Sjenila za oči koja nude pigmentaciju i trajanje, ruževi za usne koji će besprijekorno pokrivati i na kraju dana, baza koja će prekriti sve nesavršenosti i highlighteri koji će naglasiti strukturu vašeg lica specijalnost su kozmetičkih proizvoda Makeup Revolution!

Palete sjenila nikada nisu bile zanimljivije, razigranije i pune raznih tonova

Nježno ili hrabro kozmetičko rješenje

Osim kvalitete, kod odabira svakog kozmetičkog proizvoda, veoma je važna i njegova svestranost. Iako je prije svega bitno imati mašte i kreativnosti, ali i hrabrosti isprobavati nove izglede, veoma je važno za to imati i alate koji će vam pomoći. 

Upravo radi toga, Makeup Revolution palete su u posljednje vrijeme postale veoma popularne. Highlighteri i palete za konturu pomoći će vam kreirati nježne ili dramatične konture, a palete za usne omogućit će vam da s jednim proizvodom kreirate bezbroj različitih stilova na usnama. Ipak, najpopularnije danas su palete sjenila, uz koje bez brige možete kombinirati i kreirati bez ograničenja i briga.

Čitajte i sljedeći članak: Pristupačna kozmetika za sve žene

Catrice kozmetika pokrenuta je davne 2004. godine kada je u svom asortimanu imala tek puder, korektor i maskaru, a kasnije su u taj asortiman uvrstili i brojne druge proizvode.

Za naglašene oči

Sjenila za oči postala su gotovo nezaobilazan dio svake kolekcije šminke. Palete sjenila nikada nisu bile zanimljivije, razigranije i pune raznih tonova i boja koje možete kombinirati prema volji. Ipak, osim raznolikosti boja, kod odabira paleta sjenila za oči, također je važno obratiti pozornost i na kvalitetu samih sjenila. 

Ona bi trebala biti:

  •  jednostavna za blendanje i nanošenje
  •  dugotrajna 
  •  dovoljno pigmentirana

A sve to kako biste s istim sjenilom lako mogli kreirati nježne i romantične, ili pak jarke i dramatične izglede. Na kraju, važno je i da su boje koje jedna paleta nudi zaokružene u smislenu cjelinu, te si međusobno odgovaraju i podudaraju se.

Članci u istoj kategoriji: