Rješavanje podataka je djelatnost koju većina ljudi treba jako rijetko ili čak nikada. Ali kad dođe do toga, da trebate rješavanje podataka, u tom trenutku je to najvažnija stvar na svijetu, ne gledajući na to dali izgubljeni podatci znače gubljenje posla ili dragocjenih uspomena. Svakako svi znamo, da je najbolja zaštita izrada rezervnih kopija, ali malo je takvih među nama, koji bi to činili redno.

Hard Disk and Sthetoscope
U slučaju kvara medija za pohranu (najviše puta to znači hard diska), najvažnije je ostati miran. Pogotovo ne pokušavajte sami ili sa pomoću komšijinog gurua spašavati podatke, ti postupci bi mogli posve uništiti podatke ili otežati profesionalno rješavanje podataka.

Tehnologija, koja je danas na raspolaganje vrhunsko opremljenim laboratorijima za rješavanje podataka je za obične smrtnike posve nezamišljiva, jer posebne elektronske sprave i pripadajuća programska oprema omogućavaju čitanje iz stvarno oštećenih medija. Zbog toga što prije otiđite do profesionalnog centra za spašavanje podataka Kotar – pomoć je dostupna 24 sata na dan, na telefonskom broju +386 31 692 555.

Članci u istoj kategoriji: