Prvi korak prilikom uređenja je da ako renovirate postojeći stan izbacite sav namještaj iz njega. Tako ćete pogledom na prazan prostor moći vizualizirati vaše želje i stvoriti sliku o dnevnom boravku koji želite u svom stanu.

Najbolje je stvari staviti na papir i uz mjere odrediti što će se nalaziti na kojem mjestu. Kožni trosjedi su najpopularniji sjedeći element dnevnih boravaka,  ali ovisno o veličini možete se odlučiti i za neku drugu sjedeću garnituru.

Rasvjeta prostorije za ambijent

Iako se kod uređenja mnogi fokusiraju isključivo na to koji namještaj će kupiti, prva stvar koju morate osmisliti prilikom uređenja je rasvjeta. Prostor trebate rasporediti tako da niti jedan element ne blokira prirodne izvore svjetlosti koji dolaze kroz prozore ili staklena vrata. Sunčeva svjetlost, osim što će pružiti odlično rasvjetu u prostoru tijekom dana, omogućit će grijanje prostorije tijekom zime.

YouTube video
Video: Dizajn interijera – Savjeti i trikovi za osvjetljenje

Uskladite izgled cijelog stana

Prilikom kupnje kutne sjedeće garniture izrazito je bitno da njen izgled uskladite s ostalim elementima u stanu. Namještaj za dnevni boravak u moderno vrijeme najčešće je bijeli, no ovisno o ostatku stana možete birati namještaj druge boje. Nemojte odabrati modernu garnituru za sjedenje u slučaju da je ostatak stana uređen staromodno sa smeđim namještajem. Tada je puno bolji izbor koža, koja će prostoru dati dozu luksuza i odlično će se uklopiti uz ostali namještaj za stan.

Kožni trosjed
Kožni trosjed

Ako ste u potrazi za mjestom gdje možete kupiti sve potrebne elemente za stan, tada je web trgovina https://www.dom24.hr/ odličan izbor zbog širokog asortimana kvalitetnih proizvoda. Prilikom kupnje možete na slikama vidjeti izgled, kao i detaljan opis svakog proizvoda i tako biti sigurni u ono što naručujete.

Članci u istoj kategoriji: